August 24 2020 0Comment
Casa Parter 3 dormitoare

Casa Parter 3 Dormitoare si 2 Bai 162mp

Miranda este o casă înaltă de 3 dormitoare cu 2 băi moderne cu o suprafață totală de 162 de metri pătrați. Suprafața minimă a lotului este de 500 de metri pătrați cu o lățime de cel puțin 15 metri pentru a găzdui această casă modernă. Adâncimea minimă a lotului ar trebui să fie de 20 de metri, aceasta asigurându-se că casa va fi detașată, ceea ce înseamnă că niciuna dintre părți nu este firewall sau nu se sprijină pe liniile de delimitare.

Funcția ridicată a casei asigură că va fi ferită de inundații, în special dacă lotul dvs. este situat pe zone joase. Cu 5 trepte de la linia naturală sau aproximativ 0,60 metri de sol, acest lucru va asigura că mobilierul din interiorul casei nu va fi îmbibat cu apă în timp de inundații.

Schema de culori a acestei case este o combinație de culori puternice închise și culori deschise. Căptușeala inferioară a casei care de la sol la podea este vopsită cu gri, incluzând coloane pe garaj și lanai și zona de servicii din spate. Cea mai mare parte a peretelui este vopsită cu galben deschis, iar între ele este un roșu închis puternic sau maroniu cu dungi pentru a adăuga o anumită definiție zonei sau pereților de accent.

Casa Parter 3 dormitoarePlan casa parter 165mp

Write a Reply or Comment