Cum functioneaza?

Câțiva pași simpli pentru a crea sau a executa perfect casa visurilor tale.

 1. Alegi tipul de serviciu dorit
 2. Ne spui mai multe despre proiectul tău – Te ajutăm să pregătești prima întâlnire cu managerul de proiect și să te gândești la toate detaliile care stau la baza proiectului. Acest lucru se face la email: contact@constructiicasetimisoara.ro
 3. Ți se va aloca un manager de proiect. În funcție de serviciul ales, acesta va coordona intâlnirile cu proiectantul și arhitectul, cu designerul de interior sau cu echipa de construcții și se va asigura de buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Trimite un email și îți vom răspunde rapid.

Etapele de lucru pentru proiectarea unei case

 1. Întâlnire la birou sau online cu managerul de proiect. Se va discuta despre dorințele dumneavoastră, vi se va explica importanța bugetului alocat și respectarea acestuia pe parcursul proiectului. Vi se vor explica serviciile oferite si modul nostru de lucru.
 2. În funcție de pachetul ales vă veți întâlni cu proiectantul și/sau arhitectul, iar la pachetele superioare și cu inginerii de instalații și designerul.
 3. Dacă se merge mai departe, se semnează contractul, se plătește avansul de 35% și se declara începerea proiectului.
 4. Primiți la fiecare 2 săptămâni rapoarte despre evoluția proiectului plus acces pe drive pentru a putea vedea ce s-a lucrat.

Etapele de lucru cu designerul

Funcționalul, esteticul și detaliile pentru implementare

 1. Partea funcțională a amenajării – Designerul pregătește amplasarea principalelor piese de mobilier în fiecare cameră (planul de mobilare) și selectează un set de obiecte care vor da startul amenajării.
 2. Partea estetică – În această etapă vezi conceptul de amenajare (moodboard/3D/randare), și înțelegi cromatica spațiului, texturile și toate detaliile amenajării.
 3. Detalii pentru implementare – Discuți compartimentările mobilierului și primești desenele tehnice pentru realizarea mobilierului la comandă (acolo unde este cazul).

În fiecare etapă designerul îți prezintă într-o întâlnire online sau fizic propunerea lui. După aprobarea ta, el poate trece la etapa următoare.

Etapele de lucru pentru execuția unei case

 1. Pe baza planselor de rezistență, arhitectură și instalații se realizeaza oferta detaliată. Aceasta cuprinde deviz detaliat, draft contract, grafic de executie și etape de plată.
 2. Dacă se dorește se poate merge pe șantierele în lucru pentru a vedea lucrări în faza de execuție.
 3. Odata oferta acceptată, se semnează contractul și se programează de comun acord începerea lucrarilor.
 4. Se vor respecta graficul de execuție și etapele de plată.