Lista Preturi

Preturi constructii case Timisoara

Foarte important. Toate preturile de mai jos sunt estimative si nu includ TVA. Ele variaza in functie de complexitatea lucrarii, de cantitate, de fluctuatiile preturilor la materiale etc. Un pret care sa reflecte in detaliu constructia dumneavoastra se poate obtine dupa ce avem proiectul, facem un deviz. Astfel fiecare pret pe m2 stiti de unde vine.

Beneficii:

 • Proiectul tehnic oferit gratis pentru toate casele din modele case;
 • Garantie de buna executie 5% din valoare timp de un an, pentru variantele standard si calitate;
 • Poze, filmari executie fiecare etapa.
preturi constructii case Timisoara

Preturi constructii case la rosu si la cheie

Preturi constructii Casa la rosu

-manopera 45 E/mp – 65 E/mp

-manopera si materialele incluse 160 E/mp – 240 E/mp (3 variante: Economic, Standard si Lux)

Detalii variante

Varianta Economică (160€/mp)

Varianta economică a construcției la roșu sacrifică elemente de confort precum gradul de izolație termică, izolația fonică și elemente de aspect precum elevația soclului pentru a ajunge la un preț cât mai bun. Nu se sacrifică sub nicio formă structura de rezistență a casei sau gradul de durabilitate al lucrării.

Infrastructură

Pardoseala casei (sub parter) nu va fi izolată .

Elevația soclului va fi realizată în două trepte de 15cm și va avea 30 de centimetri înălțime totală.

Terasele exterioare vor fi realizate din beton clasa C16/20 și vor fi armate cu plasă sudată de Ø6, de 10x10cm.

Suprastructură

Pereții exteriori se vor realiza din cărămidă ceramică Porotherm Light de 25 cm grosime.

Pereții interior nestructurali se vor realiza din gips-carton izolat fonic cu polistiren expandat, având o grosime totală de 12,5cm.

Șarpanta casei se va realiza din lemn de construcții de grosimea 15x15cm la pane și cosoarbe și căpriori de 10 x 15cm.

Invelitoare va fi realizata din tigla de beton de calitate medie.

Varianta Standard (185€/mp)

Varianta standard de preț se concentrează pe materialele care au cel mai bun raport calitate-preț și care sunt destul de eficiente ca și grad de izolație termică și fonică.

Infrastructură

Pardoseala casei (sub parter) va fi izolată termic cu polistiren extrudat de 3 centimetri grosime.

Elevația soclului va fi realizată în trei trepte de 15cm și va avea 45 de centimetri înălțime totală.

Terasele exterioare vor fi realizate din beton clasa C16/20 și vor fi armate cu plasă sudată de Ø6, de 10x10cm.

Suprastructură

Pereții exteriori se vor realiza din cărămidă ceramică Porotherm Robust 25, de 25 cm grosime.

Pereții interior structurali vor fi realizati din caramidă ceramică Protherm Robust 25, iar cei nestructurali se vor realiza din cărămidă ceramică de tip Porotherm N+F 115, având o grosime totală de 11,5cm.
Șarpanta casei se va realiza din lemn de construcții de grosimea 15x15cm la pane și cosoarbe și căpriori de 10 x 15cm. Invelitoare va fi realizata din tigla de beton de calitate medie.

Varianta de Lux (240€/mp)

Această variante folosește doar cele mai bune materiale disponibile pentru a oferi cel mai înalt grad de izolație termică și fonică. Nu se face deloc rabat de la calitate iar rezultatul este o casă deosebit de eficientă energetic.

Infrastructură

Pardoseala casei (sub parter) va fi izolată termic cu polistiren extrudat de 5 centimetri grosime.

Elevația soclului va fi realizată în trei trepte de 15cm și va avea 45 de centimetri înălțime totală.

Terasele exterioare vor fi realizate din beton clasa C16/20 și vor fi armate cu plasă sudată de Ø6, de 10x10cm.

Suprastructură

Pereții exteriori se vor realiza din cărămidă ceramică Porotherm Robust 30, de 30 cm grosime.
Pereții interiori se vor realiza din cărămidă ceramică de tip Porotherm N+F 25, având o grosime totală de 25cm. Șarpanta casei se va realiza din lemn de construcții de grosimea 15x15cm la pane și cosoarbe și căpriori de 10 x 15cm.

Invelitoare va fi realizata din tigla de beton sau ceramic de calitate superioara.

Preturi Constructii Casa la cheie

-manopera 115 E/mp – 175 E/mp

-manopera si materiale incluse 360 E/mp – 450 E/mp

Varianta Economică (360€/mp)

În varianta economică finisajele sunt realizate cu materiale de bază, la bugete normale. Cele mai vizibile diferențe se vor observa la lățimea trotuarului exterior și la pavajele interioare (gresie/faianță/parchet). De asemenea, și la eficiența energetică vor apărea diferențe rezultate din tipul centralei termice folosite.

Exterioare

Trotuarul exterior al casei se va realiza din pavaj de beton, de 6 cm grosime.

Fațada va fi acoperită cu amorsă și tencuiala decorativă de calitate medie.

Soclul va fi decorat cu vopsea lavabilă de exterior, colorată.

Gresia de exterior (terase, balcoane) se va monta cu tot cu plintă și va avea un buget maxim de 40 Lei pentru un metru pătrat. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți gresia

Interioare

Bucătăria va beneficia de faianță pe toată lungimea blatului, pe o înălțime maximă de 60 cm de la nivelul blatului. Bugetul maxim pentru un metru pătrat de faianță va fi de 30 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți faianța.

În holul de la parter, în bucătărie și în băi se va monta gresie de interior cu plintă. Bugetul maxim pentru un metru pătrat de gresie (în toate cele 3 încăperi) va fi de 30 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți gresia.

Parchetul va fi montat în dormitoare și birouri și va beneficia de un buget de 25 Lei pentru un metru pătrat (preț de catalog). Împreună cu parchetul se va monta și plinta care va avea un buget maxim de 4 Lei pe metru liniar.

Ușile de interior vor veni la kit complet (toc, foaie de ușă, sliduri) și vor beneficia de un buget maxim de 450 Lei/buc.

Instalații

Instalația termică va fi compusă din calorifere din oțel și centrală cu tiraj forțat, având o putere dimensionată conform suprafeței încălzite. Buget maxim pentru centrală este de 2300 Lei și reprezintă prețul pe care îl primim noi de la distribuitor (aproximativ 3000 Lei în catalog).

Instalația electrică va fi realizată dintr-un tablou electric principal, cu siguranțe automate marca Schneider Electric.

Instalația sanitară nu va suferi nicio îmbunătățire față de nivelul ”la gri” deoarece obiectele sanitare nu sunt incluse în preț în niciuna dintre variantele de preț.

Varianta Standard (400€/mp)

În varianta standard, se folosește un buget calitativ pentru pavaje dar și o centrală termică mai eficientă din punct de vedere energetic – ce duce la economii pe termen lung.

Exterioare

Trotuarul exterior al casei se va realiza din pavaj de beton, de 6 cm grosime și de 80 cm lățime.

Fațada va fi acoperită cu amorsă și tencuială decorativă alba. Soclul va fi decorat cu tencuială decorativă albă.

Gresia de exterior (terase, balcoane) se va monta cu tot cu plintă și va avea un buget maxim de 45 Lei pentru un metru pătrat. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți gresia.

Gresia de exterior (terase, balcoane) se va monta cu tot cu plintă și va avea un buget maxim de 45 Lei pentru un metru pătrat. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți gresia.

Interioare

Băile vor fi îmbrăcate în faianță până la cota superioară a ușilor. Bugetul maxim pentru un metru pătrat de faianță va fi de 45 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți faianța.

Bucătăria va beneficia de faianță pe toată lungimea blatului, pe o înălțime maximă de 60 cm de la nivelul blatului. Bugetul maxim pentru un metru pătrat de faianță va fi de 45 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți faianța.

În holul de la parter, în bucătărie și în băi se va monta gresie de interior cu plintă. Bugetul maxim pentru un metru pătrat de gresie (în toate cele 3 încăperi) va fi de 45 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți gresia.

Parchetul va fi montat în dormitoare și birouri și va beneficia de un buget de 45 Lei pentru un metru pătrat (preț de catalog). Împreună cu parchetul se va monta și plinta care va avea un buget maxim de 5 Lei pe metru liniar.

Ușile de interior vor veni la kit complet (toc, foaie de ușă, sliduri) și vor beneficia de un buget maxim de 700 Lei/buc.

Instalații

Instalația termică va fi compusă din calorifere din oțel și centrală în condensație , având o putere dimensionată conform suprafeței încălzite. Buget maxim pentru centrală este de 4000 Lei și reprezintă prețul pe care îl primim noi de la distribuitor (aproximativ 5500 Lei în catalog).

Instalația electrică va fi realizată din două panouri electrice, câte unul pe fiecare nivel, cu siguranțe automate marca Schneider Electric. Pentru băi se va monta un disjunctor diferențial de tip iDPN Vigi care previne electrocutarea.

Instalația sanitară nu va suferi nicio îmbunătățire față de nivelul ”la gri” deoarece obiectele sanitare nu sunt incluse în preț în niciuna dintre variantele de preț.

Varianta de Lux (450€/mp)

În varianta de lux se pune accentul pe calitate și confort. Toate finisajele interioare vor beneficia de un buget sporit iar încălzirea se va face prin pardoseală.

Exterioare

Trotuarul exterior al casei se va realiza din pavaj de beton, de 6 cm grosime și de 80 cm lățime. Fațada va fi acoperită cu amorsă și tencuială decorativă alba. Soclul va fi decorat cu tencuială decorativă albă. Gresia de exterior (terase, balcoane) se va monta cu tot cu plintă și va avea un buget maxim de 45 Lei pentru un metru pătrat. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți gresia.

Interioare

Băile vor fi îmbrăcate în faianță până la cota superioară a ușilor. Bugetul maxim pentru un metru pătrat de faianță va fi de 80 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți faianța.

Bucătăria va beneficia de faianță pe toată lungimea blatului, pe o înălțime maximă de 60 cm de la nivelul blatului. Bugetul maxim pentru un metru pătrat de faianță va fi de 80 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți faianța.

În holul de la parter, în bucătărie și în băi se va monta gresie de interior cu plintă. Bugetul maxim pentru un metru pătrat de gresie (în toate cele 3 încăperi) va fi de 80 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți gresia.

Parchetul va fi montat în dormitoare și birouri și va beneficia de un buget de 80 Lei pentru un metru pătrat (preț de catalog). Împreună cu parchetul se va monta și plinta care va avea un buget maxim de 5 Lei pe metru liniar.

Ușile de interior vor veni la kit complet (toc, foaie de ușă, sliduri) și vor beneficia de un buget maxim de 1000 Lei/buc.

Instalații

Instalația termică va fi compusă din sistem complet de încălzire în pardoseală având o putere dimensionată conform suprafeței încălzite.

Instalația electrică va fi realizată din două panouri electrice, câte unul pe fiecare nivel, cu siguranțe automate marca Schneider Electric. Pentru băi se va monta un disjunctor diferențial de tip iDPN Vigi care previne electrocutarea.

Casa la cheie cuprinde structura de rezistenta (casa la rosu) + :

 • tamplarie PVC cu geam termopan.
 • instalatia electrica
 • instalatia termica (varianta clasica – conducte din cupru, centrala si calorifere sau varianta electrica)
 • intalatia sanitara si obiectele sanitare (cada si/sau dus, chiuvete, vas toaleta, robineti trecere, spalator vase, lavoar, etc.)
 • instalatia de canalizare
 • finisarea tavanelor si peretilor interiori
 • termoizolatie
 • finisaje interioare si exterioare – glet, tinci, vopsele lavabile, tencuiala decorativa
 • finisaje interioare si exterioare – glet, tinci, vopsele lavabile, tencuiala decorativa
 • izolarea planseului cota 0 cu polistiren si sapa mecanizata armata
 • usi interioare si exterioare

Preturi amenajari interioare

Pret manopera tencuieli si zugraveli

 • Decopertat glet, lavabila, huma – 5 lei/mp;
 • Decopertat tencuiala – 9 lei/mp;
 • Tencuieli – 15 lei/mp;
 • Tencuieli exterior – 18 lei/mp;
 • Tencuiala decorativa exterioara – 15 lei/mp;
 • Tinci (driscuiala, finisaj tencuiala)- 7 lei/mp;
 • Tencuit glafuri – 15 lei/ml;
 • Glet grosier (2 straturi)- 7 lei/mp;
 • Montaj coltare aluminiu – 1 leu/ml;
 • Glet de finisare(atlas)- 3 lei/mp;
 • Amorsa de perete – 1 leu/mp;
 • Vopsea lavabila (2 straturi) – 5 lei/mp;
 • Montaj bagheta decor din polistiren – 5 lei/ml.

Pret manopera montaj gresie, faianta, marmura, mozaic

 • Decopertat gresie/faianta – 8 lei/mp;
 • Decopertat mozaic – 12 lei/mp;
 • Montaj gresie/faianta + chituit – 30 lei/mp;
 • Montaj plinta de gresie+chituit – 4 lei/ml;
 • Placari trepte cu gresie+chituit – 30 lei/ml;
 • Placari marmura, granit – 50 lei/mp;
 • Placari trepte cu marmura – 55 lei/ml;
 • Montaj mozaic – 50 lei/mp;
 • Chituit mozaic – 5 lei/mp;
 • Montaj gresie/faianta rectificata – 45 lei/mp.

Pret manopera montaj rigips

 • Demontat perete gips – carton – 6 lei/mp;
 • Structura metalica – 15 lei/mp;
 • Placare cu gips-carton pe structura metalica – 3 lei/mp;
 • Montaj gips-carton prin lipire – 10 lei/mp;
 • Tavane casetate – 20 lei/mp;
 • Masti gips-carton – 20lei/ml;
 • Scafe, arcade, romanate – 30 lei/ml;
 • Izolare cu vata minerala – 1 leu/mp(grosime de 5/10cm);
 • Izolare cu vata de sticla/bazaltica – 5 lei/mp(grosime de 5/10cm).

Pret manopera montaj gresie, faianta, marmura, mozaic

 • Demontat parchet laminat- 3 lei/mp;
  Montaj parchet laminat si plinta – 9 lei/mp;
 • Montaj parchet stratificat – 18 lei/mp;
  Montaj plinta parchet stratificat – 2 lei/ml;
 • Demontat parchet stratificat/masiv – 7 lei/mp;
 • Montaj parchet masiv- 24 lei/mp;
 • Montaj plinta parchet masiv – 2 lei/mp;
 • Montaj prag trecere – 5 lei/ml;
 • Montaj stoper usa – 5 lei/buc

Pret manopera sapa

 • Decapari sapa – 12 lei/mp;
 • Turnat sapa egalizare – 17 lei/mp;
 • Turnat sapa autonivelanta – 6 lei/mp;

Pret manopera montaj tapet

 • Decopertat tapet – 4 lei/mp;
 • Montaj tapet -12 lei/mp ;
 • Montaj fototapet – 20 lei/mp;
 • Montaj bagheta decor din polistiren la tapet – 5 lei/ml.

Preturi amenajari exterioare

 • Demontat/montat schela – 6 lei/mp;
 • Demontat/montat schela lemn – 9 lei/mp;
 • Montat termosistem+ 1 masa spaclu – 28 lei/mp;
 • Finisaj tinci driscuit – 7 lei/mp;
 • Tencuiala decorativa – 15 lei/mp;
 • Zugraveli lavabile (2 straturi) – 6 lei/mp;
 • Montaj piatra decorativa sau naturala- 50 lei/mp.

Iti stam la dispozitie cu orice fel de informatii. Nu ezita sa ne contactezi.