martie 01 2017 0Comment
Constructii case la cheie Timisoara

Constructii case la cheie Timisoara

constructii case la cheie Timisoara
constructii case la cheie

O casa la cheie reprezinta casa total finalizata. Este o casa care are toate finisajele cat si instalatiile tehnice in stare de functionare: sanitare, electrice, termice.
Casa la cheie cuprinde urmatoarele elemente:

  • fundatia
  • elevatia
  • constructia zidurilor interioare si exterioare.
  • constructia structurii acoperisului
  • finisaje exterioare (invelitoare acoperis, geamuri termopan, tencuieli exterioare, izolatie poliestiren expandat )
  • finisaje interioare (rigips,gresie, faianta, parchet, usi acces acces interior si exterior)
  • instalatii sanitare (chiuveta, cada / dus, vas toaleta, robineti bucatarie / baie, racorduri).
  • instalatii termice (centrala termica, calorifere sau incalzire prin pardosea, racorduri)
  • instalatii electrice (intrerupatoare, prize, retea electrica)

Noi construim case la cheie in Timisoara si imprejurimi. Inainte de a preciza cele trei variante de pret, doresc sa va spun ca acestea sunt orientative, pretul final este obtinut doar in urma unei discutii si dupa consultarea proiectului. In functie de ce doriti dumneavoastra, noi va putem construi orice. Toate materialele se cumpara cu consultarea directa a proprietarului. Cele puse de noi in aceste variante sunt orientative. Aici aveti lista completa de preturi constructii case.

Constructii casa la cheie varianta economic (340€/mp)

În varianta economică finisajele sunt realizate cu materiale de bază, la bugete normale. Cele mai vizibile diferențe se vor observa la lățimea trotuarului exterior și la pavajele interioare (gresie/faianță/parchet). De asemenea, și la eficiența energetică vor apărea diferențe rezultate din tipul centralei termice folosite.

Exterioare

Trotuarul exterior al casei se va realiza din pavaj de beton, de 6 cm grosime. Fațada va fi acoperită cu amorsă și tencuiala decorativă de calitate medie. Soclul va fi decorat cu vopsea lavabilă de exterior, colorată. Gresia de exterior (terase, balcoane) se va monta cu tot cu plintă și va avea un buget maxim de 40 Lei pentru un metru pătrat. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți gresia.

Interioare

Băile vor fi îmbrăcate în faianță până la cota superioară a ușilor. Bugetul maxim pentru un metru pătrat de faianță va fi de 30 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți faianța.
Bucătăria va beneficia de faianță pe toată lungimea blatului, pe o înălțime maximă de 60 cm de la nivelul blatului. Bugetul maxim pentru un metru pătrat de faianță va fi de 30 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți faianța.
În holul de la parter, în bucătărie și în băi se va monta gresie de interior cu plintă. Bugetul maxim pentru un metru pătrat de gresie (în toate cele 3 încăperi) va fi de 30 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți gresia.
Parchetul va fi montat în dormitoare și birouri și va beneficia de un buget de 25 Lei pentru un metru pătrat (preț de catalog). Împreună cu parchetul se va monta și plinta care va avea un buget maxim de 4 Lei pe metru liniar.
Ușile de interior vor veni la kit complet (toc, foaie de ușă, sliduri) și vor beneficia de un buget maxim de 450 Lei/buc.

Instalații

Instalația termică va fi compusă din calorifere din oțel și centrală cu tiraj forțat, având o putere dimensionată conform suprafeței încălzite. Buget maxim pentru centrală este de 2300 Lei și reprezintă prețul pe care îl primim noi de la distribuitor (aproximativ 3000 Lei în catalog).
Instalația electrică va fi realizată dintr-un tablou electric principal, cu siguranțe automate marca Schneider Electric.
Instalația sanitară nu va suferi nicio îmbunătățire față de nivelul ”la gri” deoarece obiectele sanitare nu sunt incluse în preț în niciuna dintre variantele de preț

Constructii casa la cheie varianta standard (390€/mp)

În varianta standard, se folosește un buget calitativ pentru pavaje dar și o centrală termică mai eficientă din punct de vedere energetic – ce duce la economii pe termen lung.

Exterioare

Trotuarul exterior al casei se va realiza din pavaj de beton, de 6 cm grosime și de 80 cm lățime. Fațada va fi acoperită cu amorsă și tencuială decorativă alba. Soclul va fi decorat cu tencuială decorativă albă. Gresia de exterior (terase, balcoane) se va monta cu tot cu plintă și va avea un buget maxim de 45 Lei pentru un metru pătrat. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți gresia.

Interioare

Băile vor fi îmbrăcate în faianță până la cota superioară a ușilor. Bugetul maxim pentru un metru pătrat de faianță va fi de 45 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți faianța.
Bucătăria va beneficia de faianță pe toată lungimea blatului, pe o înălțime maximă de 60 cm de la nivelul blatului. Bugetul maxim pentru un metru pătrat de faianță va fi de 45 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți faianța.
În holul de la parter, în bucătărie și în băi se va monta gresie de interior cu plintă. Bugetul maxim pentru un metru pătrat de gresie (în toate cele 3 încăperi) va fi de 45 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți gresia.
Parchetul va fi montat în dormitoare și birouri și va beneficia de un buget de 45 Lei pentru un metru pătrat (preț de catalog). Împreună cu parchetul se va monta și plinta care va avea un buget maxim de 5 Lei pe metru liniar.
Ușile de interior vor veni la kit complet (toc, foaie de ușă, sliduri) și vor beneficia de un buget maxim de 700 Lei/buc.

Instalații

Instalația termică va fi compusă din calorifere din oțel și centrală în condensație , având o putere dimensionată conform suprafeței încălzite. Buget maxim pentru centrală este de 3000 Lei și reprezintă prețul pe care îl primim noi de la distribuitor (aproximativ 4000 Lei în catalog).
Instalația electrică va fi realizată din două panouri electrice, câte unul pe fiecare nivel, cu siguranțe automate marca Schneider Electric. Pentru băi se va monta un disjunctor diferențial de tip iDPN Vigi care previne electrocutarea.
Instalația sanitară nu va suferi nicio îmbunătățire față de nivelul ”la gri” deoarece obiectele sanitare nu sunt incluse în preț în niciuna dintre variantele de preț.

Constructii case la cheie varianta lux (450€/mp)

În varianta de lux se pune accentul pe calitate și confort. Toate finisajele interioare vor beneficia de un buget sporit iar încălzirea se va face prin pardoseală.

Exterioare

Trotuarul exterior al casei se va realiza din pavaj de beton. Fațada va fi acoperită cu amorsă și tencuială decorativă alba-colorata, de calitate superioara. Soclul va fi decorat cu tencuială decorativă marmorată, specială pentru soclu. Gresia de exterior (terase, balcoane) se va monta cu tot cu plintă și va avea un buget maxim de 90 Lei pentru un metru pătrat. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți gresia.

Interioare

Băile vor fi îmbrăcate în faianță până la cota superioară a ușilor. Bugetul maxim pentru un metru pătrat de faianță va fi de 80 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți faianța.
Bucătăria va beneficia de faianță pe toată lungimea blatului, pe o înălțime maximă de 60 cm de la nivelul blatului. Bugetul maxim pentru un metru pătrat de faianță va fi de 80 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți faianța.
În holul de la parter, în bucătărie și în băi se va monta gresie de interior cu plintă. Bugetul maxim pentru un metru pătrat de gresie (în toate cele 3 încăperi) va fi de 80 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți gresia.
Parchetul va fi montat în dormitoare și birouri și va beneficia de un buget de 80 Lei pentru un metru pătrat (preț de catalog). Împreună cu parchetul se va monta și plinta care va avea un buget maxim de 5 Lei pe metru liniar.
Ușile de interior vor veni la kit complet (toc, foaie de ușă, sliduri) și vor beneficia de un buget maxim de 1000 Lei/buc.

Instalații

Instalația termică va fi compusă din sistem complet de încălzire în pardoseală având o putere dimensionată conform suprafeței încălzite.
Instalația electrică va fi realizată din două panouri electrice, câte unul pe fiecare nivel, cu siguranțe automate marca Schneider Electric. Pentru băi se va monta un disjunctor diferențial de tip iDPN Vigi care previne electrocutarea.
Instalația sanitară nu va suferi nicio îmbunătățire față de nivelul ”la gri” deoarece obiectele sanitare nu sunt incluse în preț în niciuna dintre variantele de preț.

Vezi ce trebuie sa stii cand iti construiesti o casa la rosu.

Write a Reply or Comment